Aku menulis bukan kerna nama,, kerna sifat kasih, sayang sesama insan...yang menyatakan..kasih sayangmu...kita sama...semuanya sama...apa yang ada hanyalah kehidupan......

jojak hari-hari

10 April, 2011

Apa yg nak di hairankan..

assalamualaikum...salam isnin 
salam kembali berkerja...
tentu ramai yg rasa malas nak memulakan kerja..sbb dah seronok bercuti..hhehehe
takpo..camno pun itu rezeki kita..ramai lg yg tengah merungut masih tak dpt kojo..
yg kito ni dah ado kojo..rajin² lah kerja..
ok laaahhh...kali ni cerita mmg dah basi kot..walaupun br smlm keluar semula cerita ini..
Apo lagi kalau bukan cerita artis..
ini kisah artis yg tak sudah lagi tu la..yg pakai baju tak cukup kain tu..
tau la awk putih..mantop...leleh air liur org tgk oittt...
tp takpo..itu dah berlalu dan akan berlaku lg..apo pun artikel smlm beliau minta maaf kerana 
tanpa sedar dan tidak mencuba dahulu dari pereka fesyen serta berperasangka ianya sangat cantik dan lain dari yg lain..
ikhsan pakcik google tlg skodeng
apo la...takkan lah dah pakai tak raso benda tu ternampak...ptt sendiri tgk dah rasa malu..
apa lagi bg umum tgk..mmg segar la mata yg hadir mlm tu..eekekkek
tapi apa yg nak dikesah kan..dunia artis..
setakat romen²..anak luar nikah,,kantoi berkhalwat,,tinggal serumah..byk lg laa
mmg dah dunia diorg..tinggal lg tak nampak je.
kalau yg nampak ..heboh dan mengaibkan lagi si empunya badan..
bagi den ...elok la dia tayang mcm tu..br la artis..
yg sebelum ni..sorok² buat apo...lepas tu kantoi tak ngaku..
cerita kat media yg berlaku itu bkn diri dia dan mukanya telah dipergunakan ...
WTH!!cisss..kan dah mencarut plak ...astagfirullah!!!
Apo kisah kalau cerita dah 15 tahun ado anak...bagi tau la..kenapa dah kantoi baru nak ngaku?
kalau btl anak tu halal..dr dulu dah cerito..dah skrg anak menangis suruh mengaku..
camno nak jawab?
kasihan anak yg membesar cantik lawa menangis kerana dicaci kengkawan...
ngeeeee!!!! disebabkan kisah 15 tahun yg lalu ...anak membesar yg jadi mangsa..
punyo la cantik..tp emak tak ngaku anak..
ini lah dunia artis..kalau takdo story ..media hiburan tak rancak pulak..
kisah menarik ttg artis pun tak best la..asyik cerita lagu ni..filem tu..kisah mu..kisah ku..
hahahhahaha.....
Apo yang nak di hairan kan...Dunia artis
Kepada Miera liyana..tahnih kerana menghiburkan lagi hiburan masa kini...
ekekkekkek....

19 comments:

CahayaCintaIlahi said...

tak suka la mira liyana ni
bajet cun la erkk tp .. kalo
nak popular sbb seksi adeh .
tk ptot kot huhu

hana said...

hahaha..
mst terhibur la tu ngn miera leyana..
bile la nak ade kesedaran diri..

farah said...

tak kenal pun dia siapa sampailah kontroversi ini muncul di kebanyakkan blog. :p

sampai ke hari ni tak pernah tgk dia berlakon. agak-agak kalau berselisihan bahu pun tak kenal dia ni siapa. mesti dia kecik hati nnt ;P

missSenget said...

erks...anak sapa tu??

apek poyo said...

CCi:dah namo pun artis..kena la cr populariti
hana: den kenal pun sbb cerita kontroversi ni..ekekek
farah: samo lah kito..ekekk
MIss : anak² yg terlebih didikan..huhu

azie said...

Biasa la dunia artis huhu.. nasib yg kita2 ni xjadi artis kalau x duk jd bahan org ja haha

apek poyo said...

azie: pokok pangkal pada hati ..tak kira la artis ke apa ke...ekekek

Anisa Hang Tuah said...

waahhh..cantiknye
ngahahaha

FEe F! said...

pmpn mmg cntik... tp klu jga kecntikan tu lg cntik... :)

qilanisa said...

ank sape yg mak die x ngaku tuh?

Ila said...

itulah dunia sekarang..huhuuh

mama maman said...

amboi... dlm menegur... mata mengeling jugak kan... itu la umat islam skrg... menakutkan...

AiEn said...

tak kenal langsung artis ni...artis ker ni????

apek poyo said...

anis: mmg cantik d mata lelaki miang..ekekek
FEe: btl tu.
qilanisa: huhu..tanya la si angelina tu
ila: dunia sekarang..sudah lah terbalik..heheh
mama: biasa la tu mama..anugerah ciptaan tuhan..sbb tu kena simpan baik²..eekekek
aien: cerita kirana..kalau tgk la

nurain said...

artis pun manusia biasa, sebab dorg artis cite dorang tersebar, tp ekceli orang kat luar sane pon same je. kita sume wat silap, n tanggungjawab kita untuk betulkan, kan?

YOUsoF said...

Dunia².. Lagi sedih bila Miera cakap kat wartawan ala baru nampak sikit je kot..

nampak macam dia tak kesah kala terbukak lagi banyak..

DZ LADYZ WARDROBE said...

aku layan jek..aala dorang mmng slalu pkai camtu la tu pasal tk rasa pe..pe..msa pkai baju tu...
klau biasa pkai tudung tetibe plak tk pkai..mesti rasa janggal kn...

pandabear said...

duniawi.. tapi kalau dah diaorg bagi free show.. layan kan aja..

LaraSuffi said...

adohaiii.. sian den tgok mira liyana tuh... apo nak dikato..???? sume tgok bukak mato bosar2 yo... especially 'guyz' hahaha :P