Aku menulis bukan kerna nama,, kerna sifat kasih, sayang sesama insan...yang menyatakan..kasih sayangmu...kita sama...semuanya sama...apa yang ada hanyalah kehidupan......

jojak hari-hari

04 January, 2011

malu den..

hari ni mcm bosan sikit..bgn awal sgt..
terpaksa kuar awal g opis...kletakkk!!! haaaa...amik ko..punch kad den plg awl bln nih..
dan mcm biaso gak hr paling awal den ajak member join mnm kodai kopi..ekekek
lantak la.......
namun pg ni ado sikit malu la ngan kejadian kek pej pos td..
cukup kul 9 pg den pun kuar la ngan motor EGO s ...motor yg 'ego' tau..bkn den..heheh
menuju ke pejabat pos untuk hantar barang..byk tu..ecehhh..padahal 3 brg je..tak sampai pun sekilo..
dlm pada tu bole lg mencelah...teringat zaman remaja..ekekek...kaki celah..
layan la sikit..dah lama tak buat..waaaaaaa...(jgn amalkan)
hantar kejap je..sbb resit semua dah isi awal...pos laju lakatakan..settle!!!!
dalam masa nak sampai ke motor yg di parking tepi longkang..
den nampak awek blok blkg motor ego den..wahhh!!! ini sudah bikin den  pns...nasib den sampai dio alihkan motor cepat sambil senyum kambing..
tau takut!!!!hahaaha...gelak kambing...ehhhh
sekali...omak kau!!!....mak aih melatah den...tersepak bibir longkang..nasib baik tak jatuh masuk longkang..
bkn main malu den.. dopan awek melatah...hilang macho kojap...cisssss!!! kek..
muko hensem...melatah..hensem ko?wahahahaha...
lg sekali awek tu senyum kambing...den ckp kek awek .."bkn emak awak tau"...hehehee..
copek² tkn suis motor....vrooooooommm..cabut..tutup  visor helmet...

8 comments:

azie said...

padan muko kau tersepak longkang kehkehkeh.. tu la ushar awek sgt haha

zazaw said...

oiii apek
kasi pinjam ego boleh
buat jenjalan kat Melaka nanti
HAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

kak long said...

malu tu kan perisai orang beriman...wakakak!

cik miera said...

almak..hilang macho..haha

apek poyo said...

azie: kasut panjang sgt...ekek
zazaw: buleh..sewo la..1 hr 15 ratus...hahahaa
kak long: mcm lagu je kak long
miera: mau tak nye...tutup visor helmet

iwan_dextrous said...

hahaha...law den jadi ekaw den dh seret muko den kat jln.hihihi


Dextrous cyber life

apek poyo said...

iwan: den ingat nak buat gak mcm tu..ngonangkan den ni tak la encem sgt..tak jadi laaa..wakakakak

Novelgurl said...

hahha..broom2.