Aku menulis bukan kerna nama,, kerna sifat kasih, sayang sesama insan...yang menyatakan..kasih sayangmu...kita sama...semuanya sama...apa yang ada hanyalah kehidupan......

jojak hari-hari

03 January, 2011

semalam yg pelik..

ini cerita kedai kopi...cerita sensasi...cerita terkini...
wahahahha..mcm best je..pada hal hampeh...
memang pelik tull...
mcm biaso lah kalau pepagi mesti cari kedai kopi..mnm pg..
smlm bole plak byk  kedai yg ada roti canai tutup..hadoiyaiii....
punya lah jauh den cari sekitar melako nih...akhir nya jumpo gak kat blkg masjid al-azim...
peh!!! ramai doll...kena tunggu laa.
sambil mencari baru den teringat ..budak sekulah br mendaftar hari  ni..
ptt la byk kodai yg tutup..lupo den..dah lamo tinggal zaman sekulah...padan muko!!!
jadi,, kodai yg den jumpo ni plak nampak cam best..ramai pelanggan.
tak tau la kan..diorg ni pun agak eh mcm den gak cr kodai tak jumpo..wakaakkaka...
kodai tu pun nampak ok je..pekerja suma lemah lembut...awwww!!!! siap pakai kopiah semua...
dari  penebar roti,,pembuat air sampai la pelayan..tp pelik...semua 'patah'...ekekekekk..
mungkin dah berubah kot...aminn!!!
order bang?lah..yang ni patah gak..ekekekek....roti kosong 2,roti telur 1....mnm kopi satu..teh tarik 1.....haaa.....bungkus roti kosong 2..
bungkus takde bang...!! ....lah..hbs ke?..den tgk byk lagi tu..
hangin dah nih..dio kata blm bole order bungkus lg.....pelik????/...bila???
dia blh mcm tu je..hadoyaii..den tgk org lain bole plak...cisss..pangkah pasni kedai ni...
amik ko..pastu bersapau tunggu air ngan roti...bole lak org baru order dah dpt....mmg pelik..
hati sudah panas..mmg pangkah besar punyaaa!!!!
bro!!!mkn cepat kita blah cepat..bengang nih...

Apek kata:/mlm td lagi pelik..keta kancil parking dlm longkang..hahahha

11 comments:

zazaw said...

mangg ai
jauh gile pergi miunum
sampai kat belakang masjid
kot lah nak g semayang sunat dulu
kahkahkahkahakahah

kak long said...

memang la bungkusnya belom blh jual lagi...kalau jaul...yg bungkus..dah tentu teh dia tak laku...
klu dah bungkus,org tak minum kat kedai dia...itu la taktik berniaga dik oiii..!

**Bila Comel Jadi Comot** said...

penah gak kena pngalaman camni paling snng pada comel agak2 dah hot tu comel blah je ekekek order kedai lain x pun beli air tin jela snng..

apek poyo said...

zaaza: pepagi...smbyg subuh sudaa
kak long: yg den bengang tu kak long..tukang buat air kata ikut turutan..tapi org baru sampai dapat dulu..apo cito?
comel: huhuhu..blk mnm air paip..majuk punya psl..

nulhazwany abdul malik said...

hehe mesti comel kete kancil park dalam longkang tu. haha

apek poyo said...

wany: mmg cantik..tak sempat nak ambil pic..jln jem

Lizzie Yasmin said...

dia nk ngorat ko kot.. sbb tue dia srh kau tggu lama.. hahaha...

nub said...

style naa dia parking keta..haha

tomatokering :) said...

hahahahahha ! camna leh dapat lesen . hahak

http://tomatokering.blogspot.com/2011/01/contest-fesyen-untuk-semua.html

Red Apple said...

saya pernah makan kat situ.
Die tulis roti terbang. Tapi tak terbang pon kan3?
hahaha.. Pastu bole bungkus afta pukul 10. memang pelik. Heheh..

apek poyo said...

lg pelik..lagi ramai org..wakakak