Aku menulis bukan kerna nama,, kerna sifat kasih, sayang sesama insan...yang menyatakan..kasih sayangmu...kita sama...semuanya sama...apa yang ada hanyalah kehidupan......

jojak hari-hari

21 July, 2011

Minum pagi punyo cerito..

Assalamualaikum:o)
Panas pulak cuaca petang nih..bole jadi cair badan nih kalau tak berteduh..
huhuhu...poyo tak?.
pg tadi kuar mnm lambat sikit..mungkin tak perasan jam atau BW sampai tak ingat dunio..huhuu
tapi takpo lah memandangkan perut lambat mendendangkan lagu aduh saliha...
bilo dah lambat ni kono la bg upah lobih sikit kannn..hehhe
dalam 10 lebih baru den keluar poie minum..
zassss...break emergency motor ducati(tampal je) depan kodai mak limah..
nasib tak berhabuk..kalau tak mak limah ajak tgk AF..kacau..kacau..
perghh..penuh pulak pelaggan..nampak gayo eh kono kongsi meja..1 Malaysia..huhuhu..
cam biaso lah..kalau kuar mnm mesti berdua.....heheehe
ngan member opis den laa..tu yo kwn yg rajin kuar mnm ngan den..
"mak limah ..oderr "!!!
mee kari 8 mangkuk..milo ais 4 cawan..roti telur 10 keping...nasi lemak  7 pinggan..
mak aihh..ekau mentedaghah ke melantak?..nanti dulu...
yg semuo td tu takmau..roti canai ye sekeping..ngan teh tarik..safe bajet..
ciss...mak limah dah kira keuntungan nak poie jaya jusco dah...hampehhh!!!
dlm pada duk sembang..dtg awek 2 org nak duk join mejo den..yo lah..ramai pelanggan yg serong kojo waktu nih..penuh laa..termasuk den ngan kawan den..huhuhu..syyyyy..nanti bos tau
yg sorang ni cun..gaya ala korporat ..smart..tapi kasut sport...lopeh tu duduk terkangkang ..hadoii..fail
yg sorang lagi bole la..bertudung litup..tp bilo bercakap ngan talipon mengalahkan  sebatu jauh eh dio ngan telipon tu..pastu siap aib kan kengkawan pulak tu...
kan kat kodai mkn ni..sah la ckp kuat-kuat..nasib kwn yg dio call tu tak tau..ingat dlm jamban ke..
brader² keliling yg hensem-hensem pandang je..jaga la maruah org lain walaupun dia tak tahu..
den nak tegur mls pulak..kang koba busy body..cissss
mano mak limah ni..masak roti canai guna dapur kayu ko/?
den dgr awek berdua tadi oder..sorg nasi lomak..sorg roti canai..huhu..samo dgn den tp tambah telur..
dah lamo sikit ..awek lawa ni tanya kwn dio.."kau oder telur goyang tak tadi?..hadui..aku nak telur goyang..aku tak boleh kalau tak dapat telur goyang nih"...
stim telinga den dgr..hahhaha..apo pepagi ekau cr bondo lucah ni...
bilo maso mak limah buat bisness lain nih?..mak limah ni buat bisnes belakang tak kawtim ngan den laa..
bilo sampai..rupanya..telur kuning separuh masak...hahahahhaaaa...hampehh
Hadoiilaaaaa..muko cun dah..cair den..sekali ado alergik selain telur goyang..ekekekekek
dah la mak limah..kira
jap lagi kalau bos skodeng susah pulak...lansung tak boleh BW..huhu

15 comments:

i'm ezza haniza said...

hahaha! susah kalau dapat bos kuat skodeng ni!

anis said...

telur goyang 2 ape??? cmne?? x phm den..hihi

MaMa AiNi said...

glamour 2 awek yg fail tu !!..apek siap buat entry utk dia...ha2x..entah2 dia baca blog apek ni?..ha2x...

stellaizz said...

cair ye bang apek hik hik hik

apek poyo said...

i'm ezza: bukan dio yg skodeng..dio hantar perisik..ekekek

anis: huhuhu..pikir lain tak?

mama : lantak dio laa..

stell: panasssss..cair la

anis said...

wht???

anis said...

jgn bgtaw..=)

ifwat SAHAJA said...

kesian awek tu tak pasal2 FAIL.. haha Epic Fail..


Entry terbaru Ifwat - Blog aku ni blog spam ke? Demm

RerameUngu said...

hahahahahahahahahahahah

♥Aien Najwa♥ said...

hahahha...tergelak sekejap pagi2..^_^..

apek poyo said...

ifwat: tau takpo..nasib di pagi hari

rerama : golak yooo?

aien: tak baik gelak org..huhu

mr.curly said...

aduhhh..den xleh dgr tempias2 lucah ni..tu yg buek den suko tu..hikhik

Ila said...

sodap e makan...nak sikit boleh...hehehe

apek poyo said...

mr.curly : sah la telingo lintah..sampai ajo..ekekekk

ila : ala..roti canai pokak yo..ekekke

bella luna said...

hehe,macam2,pagi2 pun dah buat hal,adeh=.='