Aku menulis bukan kerna nama,, kerna sifat kasih, sayang sesama insan...yang menyatakan..kasih sayangmu...kita sama...semuanya sama...apa yang ada hanyalah kehidupan......

jojak hari-hari

12 December, 2010

syurga layang-layang.....

salam isnin...hari yang paling malas nak keje lepas dah bercuti...ekekek
kenyataan tu...anggguk je laa...ekkek
ok laaahh...den ni nak edit n3 yg best ² tak berapo nak pandai..
apo pun kongsi jolah apo yang ado..
memandang kan cuti skulah masih ado laie...apo kato den kongsi lokasi menarik sikit..
kita singgah kek syurga layang-layang..kek mano?
hah..nii..kek pantai kelebang MELAKA..
kalau hujung mggu bkn main ramai org do...bawa anak²,omak²,bapak²,gelpren boypren..
suma sobab nak nikmati keindahan kek sinun..hahahh
tgk aje lah ramai ketak..siap bersila lg tuu..
pilih je mano nak..bosa kocik..mcm² bentuk ado...paling menarik den..ni haaa paling bosar...sotong paul..wahahhahahah

nah...skrg tgk pulak kek topi pantai..punyo lah ramai ...org ..tak cukup sebolah darat main layang²..kek topi pantai pun layan..ekekkek...janji dapek main layang²..
tgk ajo kek langit tu..ponuh ngan layang²..ntah ber bolit ko..apo ko...apo kira..janji buleh main layang²..hahahha..
bkn takat tu jo yang ado kek pantai kelebang nih..
kalau raso nak naik kudo pun ado..
haaaa...kalau raso nak cubo..pilih jo mano yg berkonan...golap..sawo matang..putih..
tak mahal..sekali kudaan RM5 jo...
takkan tak berani kot...budak kocik ni pun riang jap bila dah dikuda kan...wakakakka
bukan setakat tu je...
bilo dah nak potang pulak korang buleh lah nikmati keindahan alam semesta..
apo lg kalau bukan tgk matahari terbenam...mmg sakit mato memandang..ekekekekk
sapo suh tg matahari...

hah..maso ni pun masih ado layang² lg...
bilo mlm menjelang pulak...ado lg yg menarik..
haaaa...ni //uptown 1 malaysia...
buleh la jln² cuci mato jap
Up town ni baru je di buka..so tak berapa ramai lg la...tapi ado juga tarikan untuk hari mlm ehh...
ok lah...suma yg berlaku tadi berdekatan dengan bondo nih...satu- satunya yang ado kek melako dan yg terbosa sekali...besar punyaaaaaa!!!

6 comments:

kak long said...

ni...kok dapek dek anak bujang kaklong...maun mengih suh papa eh boli lelayang tu...yg bona eh papa eh pun samo...ngeee...!

apek poyo said...

wahahahah..biaso lah kak long...zaman budak masih ado laie dlm jiwo...

sayangsayangibu said...

wagih berniago baju baby dokek sini ko?

ruby zaizi said...

ahahaha..next week ruby plak nk g pantai pd..family vacation..best2.:p

Fatin Aliyya said...

wah bestnya tgk gmbr2 sume,jeles ni...

apek poyo said...

sygibu: ado gak la ibu..jengok la kalau rajin..nanti den link..tu pun kalau den dah pandai..ekekekkek
ruby: g lah bercuti..
fatin: jgn jeles...huhuhu